PVV lanceert app tegen kabinet-Rutte II

PVV app tegen Rutte
Zo gaat het dus tegenwoordig kinderen. Politiek bedrijf je niet meer in de Tweede Kamer, dat doet je met een heuse app! Met deze zogenaamde ‘verzetsapp’ hoopt Wilders dat Nederland een vuist kan maken tegen Mark Rutte. *proest*

Het doel van deze app is om mensen op te trommelen om zaterdag 21 september te komen demonstreren tegen Rutte. De naam van de app is daarom ook: PVV demonstratie tegen RutteII. Je misschien denken dat dit een grap is, maar Geert is bloedserieus:

“De demonstratie van 21 september zal een groot succes worden. Wij zetten daarvoor alle middelen in. Nederland moet een vuist maken tegen Rutte II. Via deze app kunnen mensen zich aanmelden en nieuws volgen over de demonstratie!”

Op dit moment is de app alleen gelanceerd voor Android, maar op termijn schijnt er ook een versie voor iOS te komen. Het gerucht gaat dat de app alleen te installeren is op witte telefoons, maar dat hebben we nog niet kunnen bevestigen.

Het commentaar in de Play Store is in elk geval hilarisch om te lezen. Zo schrijft Bram H: Nu hopen dat de app nederland ook daadwerkelijk kan veranderen. Keep dreaming Bram.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *