Radiospel ‘Het Geluid’ speel je nu met Google Assistent

Auteur: , Geen reacties
Radiospel 'Het Geluid' speel je nu met Google Assistent

Speel het populaire radiospelletje van Qmusic met je telefoon.

Naast dat Google Assistent handig is om bijvoorbeeld de temperatuur op te vragen of hoe het zit met het laatste nieuws, kan de assistent ook games met je spelen. Aan het lijstje met games is nu Het Geluid toegevoegd. Het bekende radiospel die jaarlijks te horen is bij Qmusic.

Vanaf 1 augustus is het spelprogramma weer te horen op de radiozender. In aanloop naar die datum is nu bekendgemaakt dat Het Geluid is te spelen met de Google Assistent. Quizmasters Mattie & Marieke nemen luisteraars mee langs opgaven uit de historie van bijna 15 jaar Het Geluid. Door ‘Praat met Het Geluid van Qmusic’ te zeggen tegen Google Assistent zal de game worden gestart. Naast de assistent op je smartphone is het spel ook te spelen via Google Home. Je kunt dan oefenen met oude geluiden die destijds geraden zijn.

Helaas valt er via Google Assistent geen geld te verdienen met het spel. Wel wanneer Het Geluid weer is te horen bij Qmusic. Het spel start met een bedrag van 2.500 euro. Het te winnen bedrag loopt 100 euro op voor elk fout geraden antwoord. Op 26 augustus komt er de SuperRonde mocht het geluid nog niet geraden zijn. Vanaf 07:30 is Het Geluid dan 100.000 euro waard.

Lees ook: Waze legaal gebruiken met Google AssistantEr zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).