Ralph Lauren brengt ‘smart’ naar je pashokje

Auteur: , Geen reacties
Kopen!

Een smartspiegel in de smartkleedkamer, zit je daar op te wachten?

Nou ja, blijkbaar zit je er op te wachten, althans dat vindt Ralph Lauren. In hun vlaggenschip aan Fifth Avenue in New York City hebben ze een aantal kleedkamers uitgerust met een smartspiegel. De technologie komt van startup Oak Labs, en dat is niet dezelfde partij die vorig jaar probeerde om Amazon aan de pashokjes te krijgen. Het is na het wearable tech shirt alweer een innovatieve benadering van de modefiguren.

Het systeem weet zodra je het pashokje in komt al welke kledingstukken je bij je hebt en zet dat op het scherm in de spiegel. De spiegel is meteen ook een touchscreen waarmee je de taal van het scherm kunt aanpassen. Je trekt de kleren aan die je hebt gekozen en dan kun je de verlichting aanpassen aan de situatie waarin je de kleren gaat dragen. Geinig.

Wat eigenlijk best handig is, is dat je andere kledingstukken kunt bestellen vanuit het hokje. Dus als je toch ineens een stuk dikker blijkt dan je dacht, kun je gewoon een andere maat bestellen. De verkoper reageert vanaf zijn tablet dat hij in aantocht is met de nieuwe spulletjes.

Dit moet de meeste mannen toch als muziek in de oren klinken. Drop je meisje in de Ralph Lauren winkel met een creditcard en ga zelf in de kroeg zitten. Madame houdt zichzelf en de verkopers de hele dag bezig met omkleden. En daarna lekker weer alles opvouwen, hè?Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).