Ramkraak op Apple-winkel in Zeist

Apple-winkel begint Escort-service
Opnieuw is bij een ramkraak een Apple-winkel de vernieling in geholpen.

Vannacht is met een auto een iCentre aan de Slotlaan in Zeist geramkraakt. Volgens getuigen reden drie mannen omstreeks half vijf door de pui. Het beveiligingshek was niet sterk genoeg om de (gestolen) Volkswagen Golf tegen te houden, zo blijkt op de foto’s van RTV Utrecht.

Of en hoeveel Apple-producten er zijn buitgemaakt is nog niet duidelijk. De politie doet onderzoek. De auto waarmee de ramkraak werd gepleegd bleef in de winkel achter. Het voertuig is inmiddels door een bergingsauto afgesleept.

Apple Premium Reseller zijn geregeld het doelwit van ramkraken. Onlangs werd een Apple-winkel in Leiden beroofd op deze manier en in Haarlem werd de gevel van de tweede Apple Store van Nederland met een Suzuki Alto geramd.

Meer foto’s van de ravage HIER.

Nog geen reacties

  1. Waar is het vakmanschap gebleven? In films hacken ze wat computers, omzeilen ze wat lasers, maar dit is zo banaal. Jammer.

    Oplossing lijkt me overigens zeer simpel; 2 geankerde paaltjes voor de deur waar geen auto doorheen kan. Iets wat als sinds jaar en dag bij veruit de meeste autobedrijven de veiligheid waarborgt 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *