Rapper boos omdat zijn muziek in GTA V zit

Slecht nieuws als je hoopte op een GTA IV remaster


Je zou misschien denken dat iemand zich vereert voelt als zijn/haar muziek wordt gebruikt in een game als Grand Theft Auto V, maar rapper Daz Dillinger is not amused. Hij eist een passende vergoeding van Rockstar Games en Take-Two Interactive Software, want anders moeten alle exemplaren van het spel vernietigd worden.

In GTA V zijn de nummers ‘C-Walk’ en ‘Nothin’ But the Cavi Hit’ van de Amerikaanse rapper te horen. Daz heeft een aanbod van $4.271 voor het gebruik van zijn muziek afgewezen, want hij wil veel meer hebben. En tsja, geef de beste man eens ongelijk. Hij ruikt geld en denkt op deze manier een leuk zakcentje te kunnen verdienen. Meneer Dillinger zal ongetwijfeld ook gelezen hebben dat GTA 5 in slechts enkele dagen $1 miljard wist op te halen.

Binnen enkele weken weten we of Dat Nigga Daz een zaak heeft. (via: 3news.co.nz)

[gv data=”Mr_jrCLUgnQ”][/gv]

6 reacties

    • @F612S: wat is er oncommercieel aan de markt in jouw voordeel draaien? Als rockstar zonder zijn goedkeuring zijn muziek gebruikt dan mag hij rockstar aanklagen. Het voordeel voor hem is naamsbekendheid, zelfs al haalt hij er geen geld uit, dan nog zal het zijn muziek verkoop helpen. Hoe dan ook, als rockstar inderdaad zijn muziek zonder goedkeuring gebruikt kan hij er waarschijnlijk een nieuwe bentley uit slaan. Maargoed, als hij uit zijn nek lult en gewoon niet tevreden is met de fooi die hij heeft ontvangen maar wel een contract heeft getekend dan zal hij er niets uit kunnen halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *