Razer maakt tof smartphone-hoesje van je favoriete game

Auteur: , Geen reacties
Prachtig

Je favoriete game achterop je smartphone, pas dan ben je een échte gamer.

Onze smartphone is steeds meer een extensie van wie we zijn en velen van ons zijn (in meer of mindere maten) gamer. Nu kun je een richting de duizend euro neerknallen voor een alles-in-één gaming smartphone, of je laat met je customized hoesje gewoon zien een Tracer main of Alliance-aanhanger bent. In dat laatste geval is een Razer-hoesje misschien wel iets voor jou.

Laten we wel wezen, niemand vindt een hoesje tof; het verbergt alle mooie features van je smartphone en maakt hem ook nog eens dikker en zwaarder. Helaas moeten we wel want de dingen zijn tegenwoordig zo breekbaar dat slechts de meest zelfverzekerde smartphone-eigenaren zonder hoesje de straat op durven. Razer maakt de essentiële toevoeging in elk geval extra mooi.

De gamehardwarefabrikant komt met een flinke serie cases voor smartphones, allemaal in het thema van een grote game. Onder andere Overwatch, World of Warcraft, Street Fighter V en Starcraft kregen een eigen lijn.

De cases komen in twee verschillende configuraties: Lite en Tough. Beide versies zijn van polycarbonaat gemaakt, maar waar de Lite wat lichter en dunner is, biedt de Tough wat meer bescherming in ruil voor een iets lomper design.

Vooralsnog zijn alle verschillende cases (in beide uitvoeringen) voor een select aantal smartphones verkrijgbaar. De prachtige designs zijn beschikbaar voor de laatste generatie iPhones (X, XS, XS Max en XR), de Google Pixel 2XL, de Huawei P30 Plus en de Samsung Galaxy S10-serie. Binnenkort kun je ook de Razer Phone zelf met een hoesje verstevigen. En wanneer je de perfecte case hebt samengesteld, dan resteert er nog maar één ding: je naam erop knallen.

Je moet er overigens ook een verstevigde portemonnee voor hebben, want alle Lite-varianten kosten €49,00 terwijl een Tough-case zelfs voor €59,99 over de virtuele toonbank gaat. Maar hey, ben je nou een gamer die van zijn favoriete game de special limited edition steel case, posters, een dekbedovertrek en álle toegewijde magazines erover heeft of niet?!

Lees ook: Dit hoesje is als een kussen voor je smartphone

Foto @RazerEr zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).