Razer Phone 2: is dit de ideale smartphone voor gamers?

Auteur: , Geen reacties
Razer Phone 2

Razer gaat een nieuwe poging doen om gamers niet alleen zijn laptops, maar ook smartphones te verkopen.

Maak kennis met de Razer Phone 2, zoals de naam al doet vermoeden de tweede smartphone van Razer. Qua hardware is dit echt een toestel om je vingers bij af te likken, al moet je er wel mee kunnen leven dat Razer geen randloos scherm gebruikt. Je moet het doen met een 5,7″ display met 2560 bij 1440 pixels, die met 580 nits wel een stuk helderder is geworden.

Belangrijker is dat Razer opnieuw een 120Hz scherm gebruikt, waardoor games er veel vloeiender uit zien dan op andere toestellen. Daarnaast is de beeldverhouding opnieuw 16:9 en ook daar zullen de gamers onder ons ongetwijfeld blij mee zijn. Over gamers gesproken: het logo op de achterkant kan nu oplichten in verschillende rgb-kleuren, net als bij de echte game-toetsenborden.

Onder de motorkap ligt een Qualcomm Snapdragon 845 die dankzij een vapor chamber ook koel moet blijven als ‘ie hard aan het werk wordt gezet. Standaard zit er 8GB werkgeheugen en 64GB opslag in, dus ook daar is weinig mis mee. De accu heeft opnieuw een capaciteit van 4.000mAh en blijft dus behoorlijk krachtig.

Kijken we nogmaals naar de achterkant op, dan valt op dat de behuizing daar nu is gemaakt van glas om draadloos opladen mogelijk te maken. Verder zien we een 12MP-camera met optische beeldstabilisatie en een 12MP-camera voor 2x optische zoom. In dat opzicht loopt Razer dus een klein beetje achter, maar waarschijnlijk koop je dit toestel ook niet vanwege z’n camera.

De verkoop van de Razer Phone 2 start later deze maand. Het toestel is te koop vanaf 849 euro.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).