Kinderen reageren op een Walkman: Priceless [video]

Reactie van kinderen op een Walkman? Priceless
Met de opkomst van de mp3 lijkt de Walkman uit het collectieve geheugen te verdwijnen. Deze Amerikaanse kinderen hebben in ieder geen idee wat ze in handen hebben.

De Walkman werd voor het eerst geïntroduceerd op 1 juli in 1979 en was het begin van een revolutie. Het werd vanaf toen pas echt mogelijk om overal je muziek mee naar toe temen. Tegenwoordig luister je naar muziek op je smartphone of mp3 speler (gebruikt iemand dat nog?).

De kinderen in de video hebben grote moeite om te begrijpen hoe een Walkman nou eigenlijk werkt. Uiteindelijk moeten ze proberen om de Walkman aan de praat te krijgen. Dit levert natuurlijk hilarische beelden op.

[gv data=”Uk_vV-JRZ6E”][/gv]

4 reacties

  1. Zo’n ding had ik vroeger ook nog, en zo oud ben ik nou ook weer niet (18). Ook hebben wij nog heel lang cassettebandjes in onze auto gehad, iets te lang eigenlijk want in onze nieuwe auto hadden we CD en aux en hebben de CD nog nooit gebruikt voor muziek.

  2. Het zou wel prettig zijn als die jonge gasten weer eens leren wat een koptelefoon is (of oordopjes). Die #@&^$muziek over dat kleine #*&#$ speakertje van hun telefoon als ze met hun stoere matties naar school fietsen -_-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *