Realme komt met MagSafe alternatief, maar dan beter

Realme MagDart

Realme MagDart komt ons erg bekend voor. In plaats van MagSafe te kopiëren is het echter wel ietsje meer.

Apple heeft sinds de 12-Serie een nieuwe techniek in de iPhones gestopt: MagSafe. Dit magnetische systeem achterop je iPhone kan handig zijn voor magnetische accessoires, maar ook draadloos opladen op redelijk krachtige capaciteit kan met de MagSafe.

Realme

Dit is dus allemaal exclusief voor Apple-gebruikers. Als je een Android-toestel hebt, moet je het hebben van accessoires van derde partijen. Dat verandert nu door het Chinese Realme. Dit budgetmerk weet goede cijfers voor een redelijke prijs aan te bieden in haar smartphones. In het geval van Realme komt daar nu de MagDart serie bij.

Realme MagDart

Voor ‘wat is het’ kunnen we erg simpel zeggen: het is MagSafe. Een magnetische ring achterop de telefoon kan objecten magnetisch vastplakken aan de achterkant. Dat geldt voor opladers, uiteraard, maar nog veel meer.

50W

Laten we toch even de beschrijving van de Realme MagDart accessoires even beginnen bij die lader. Dit dikke blok heeft namelijk de mogelijkheid om je telefoon met 50W op te laden: lekker snel. Daarmee is laden met een MagDart lader in theorie even snel als bedraad laden. Dan wordt het ineens interessant.

Er is ook een 15W-optie die wat praktischer is. Dit is namelijk net als MagSafe een soort puck. Wel dunner dan de MagSafe puck: dat is dan weer een verbetering.

Realme MagDart

Verdere accessoires

De Realme MagDart gaat echter verder dan een draadloze lader. Er komt namelijk een breed scala accessoires voor het MagSafe-alternatief. Waaronder bijvoorbeeld deze stand waarop je telefoon draadloos kan laden.

Realme MagDart

Maar ook bijvoorbeeld onderstaande ‘Beauty Light’. Dit is een lichtring die jouw foto’s beter belicht kan maken. En bijvoorbeeld ook kan omdraaien, voor perfect belichte selfies.

Realme MagDart

De lijst gaat door en door met hoesjes, mini-portemonnees die achterop geplakt kunnen worden en nog veel meer: echt een soort MagSafe met extra’s. Realme begint langzaam grond te winnen in Europa en daarmee Nederland: mocht je de MagDart-techniek interessant vinden, houd het dan zeker in de gaten.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *