‘Red Dead Redemption 2 volgt succesformule van GTA V’

Red Dead krijgt een opvolger
Hopelijk krijgt de game niet last van hetzelfde uitstelgedrag.

Het is alweer een tijdje geleden dat Rockstar iets bekend heeft gemaakt over de nieuwe game Red Dead Redemption 2. De opvolger van het populaire avontuur met John Marston ligt naar verluidt in het najaar van 2017 in de winkels, maar echt heel veel weten we eigenlijk nog niet van het spel.

Gelukkig hebben we het internet nog, waarop zelfs de Rockstar-medewerkers hun ei kwijt kunnen. Deze Reddit-post laat zien dat er eentje z’n mond voorbij heeft gepraat door te melden dat er maar liefst drie speelbare figuren (en nee, John is er écht niet meer) in de singleplayer komen. Daarmee volgt de Western het voorbeeld van zijn moderne tegenhanger, GTA V.

Ook gaat Rockstar net als met het meest recente GTA-deel de multiplayer pas op een later tijdstip openen. De Rockstar-medewerker meldt op allerminst subtiele wijze dat ‘wij gamers’ anders geen tijd zouden nemen om de singleplayer te spelen en daarnaast de servers zouden laten crashen.

Rockstar zelf heeft zich nog niet uitgesproken over dit nieuwtje, dus we nemen het vooralsnog met een korreltje zout. We nemen Rockstar echter niets kwalijk, zolang ze er maar voor zorgen dat de game ook écht volgend jaar al te spelen is op onze pc of console.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *