RED’s holografische smartphone vertraagd

Auteur: , Geen reacties
Nog eventjes wachten

Maar je krijgt hem eerder als je het toestel niet bekritiseert.

De RED Hydrogen One is zonder meer een van de meest veelbelovende toestellen van de afgelopen jaren. Het zou namelijk ’s werelds eerste holografische smartphone worden. Deze werkelijk vernieuwende insteek kost daarentegen meer tijd dan gehoopt, zo laat de ontwikkelaar weten in een blogpost.

Mensen die de Hydrogen One gepre-ordered hebben, zouden het toestel in augustus krijgen. Dat is nu uitgesteld naar 9 oktober, zo’n twee maanden later. Amerikaanse providers AT&T en Verizon en Telcel uit Mexico gaan de Hydrogen One zelfs pas op 2 november leveren.

Je kunt hem eerder krijgen maar…
Gebruikers zouden zich ook kunnen aanmelden voor een vreemde andere editie. Naast de standaard versie en de titanium (premium) versie is er namelijk de Houdini-uitvoering. Deze komt geïnstalleerd met pre-release firmware en apps. Er zit daarentegen een maar aan.

Alle feedback moet je doorgeven aan fabrikant RED via een voorgeïnstalleerde app. Bekritiseer je het apparaat online, dan heb je kans dat je toestel geblokkeerd wordt. Yup, zo erg is het echt. De Houdini-uitvoering – die zich uit iedere vorm van transparantie wurmt – wordt beperkt geleverd van 31 augustus tot en met 11 september. Mocht je kritiek op de uitvoering hebben, dan zou ik wachten met blogger tot het toestel algeheel geleverd wordt op 9 oktober.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).