Releasedatum Age of Empires Definitive Edition bekend!

Auteur: , Geen reacties
Releasedatum Age of Empires Definitive Edition bekend!

De 4k remaster van het originele deel komt binnenkort uit.

Fans van de Age of Empires-reeks kijken halsreikend uit naar Age of Empires Definitive Edition. Dit is een nieuwe game in de serie en betreft een opgepoetste versie van het originele deel uit de jaren negentig.

De aankondiging vond vorig jaar plaats op de E3 in Los Angeles. Daarop volgde een beta en het was de bedoeling dat de game zou worden uitgebracht in oktober 2017. Microsoft kwam echter met een vervelende mededeling. De ontwikkeling van het spel had vertraging opgelopen en een release moest worden uitgesteld.

Het was even stil rondom de game en niemand wist of de game überhaupt het licht ging zien in 2018. Vanuit het niets laat Microsoft van zich horen. Het bedrijf heeft bekendgemaakt dat Age of Empires Definitive Edition op 20 februari zal worden uitgebracht, exclusief voor Windows 10. De game gaat 20 dollar kosten en kan enkel worden gekocht via de Microsoft Store.

Age of Empires-fans kunnen zich met de 4k remaster vermaken tot Age of Empires 4 wordt uitgebracht. Dit gloednieuwe deel werd bijna een halfjaar geleden aangekondigd. Over deze nieuwe game is tot op heden nog niets bekend. Daarnaast krijgen deel twee en drie ook een Definitive Edition. Genoeg Age of Empires-games in de aankomende jaren dus!Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).