Releasedatum smartphones van herboren Nokia bekend

Nokia 6
HMD Global heeft laten weten wanneer we ein-de-lijk hun nieuwe toestellen mogen verwachten.

In februari dit jaar liet HMD Global ons op het Mobile World Congress in Barcelona voor het eerste kennismaken met de nieuwe Nokia-toestellen die onder hun bewind ontwikkeld zijn. Hoewel de toestellen een redelijk positieve eerste indruk hebben achtergelaten, zijn ze in nog in geen enkele webshop of winkel te bekennen.

Gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten, aangezien Nokia via haar Twitter-account bekend heeft gemaakt dat het de bedoeling is dat alle aanstaande Nokia smartphones voor het einde van het tweede kwartaal dit jaar op de markt moeten komen. Dit betekent dat we dus binnen een maand al met de nieuwe toestellen aan de slag kunnen gaan.

Zowel de prijzen van de smartphones als de nieuwe toestellen zelf van Nokia zijn nog niet bekendgemaakt, maar de verwachting is dat deze per markt verschillen. Ook is nog niet bekend welke providers HMD Global-toestellen in hun aanbod zullen toevoegen.

Hoewel de Nokia 3, Nokia 5 en Nokia 6 qua specs en uiterlijk redelijk verschillen, zit er nog geen echt toptoestel tussen dat de strijd aan kan gaan met een Galaxy S8 of iPhone 7. Deze komt naar verwachting pas later dit jaar op de markt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *