Ren naar de winkel voor de nieuwe Nokia 3310

Nokia 3310
Het toestel is vanaf vandaag officieel verkrijgbaar!

In Nederland is vandaag de verkoop van start gegaan van de Nokia 3310. Check wel even of de winkels open zijn, want het is natuurlijk 2de Pinksterdag. Een online rondje leert dat de 3310 verkrijgbaar is bij diverse aanbieders, al verschilt de levertijd. Zo is de 3310 bij Bol.com pas vanaf 12 juni verkrijgbaar. Bij Belsimpel moet je rekenen op een levertijd van meer dan vier weken en Mediamarkt houdt het op een levering van ‘langer dan twee weken’.

De mobiele telefoon is verkrijgbaar in de kleuren geel, zwart, rood en grijs voor een prijs van 59 euro. De vernieuwde 3310 heeft een kleurenscherm, maar verwacht geen uitgebreide functies die je kent van een smartphone. Zo zijn apps als Whatsapp niet beschikbaar op de Nokia. Voor zes tientjes heb je wel een goede backup-telefoon met een nostalgische naam. Of deze nieuwe 3310 net zo legendarisch en goed is als het oorspronkelijke model is natuurlijk afwachten.

2 reacties

  1. Het is een gimmick, meer niet. Voor 59 euro ben je voor eventjes de man op de afdeling of bij het koffiezetapparaat. Daarna kom je er achter dat je er geen fuck mee doet, want: geen internet, geen social media en geen Whatsapp of elke andere chat dienst. Een sms versturen via een numeriek toetsenbord, hoe lang is het geleden dat je dát hebt gedaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *