Render: is dit hoe de nieuwste iPhone eruitziet?

Auteur: , 2 Reacties
iPhone X

Het design van één model lijkt zo goed als zeker.

Een populair gerucht dit jaar is dat Apple volop inzet om LCD-schermen uit te faseren. Waar het vorig vorig jaar nog twee LCD-toestellen en eentje met een LED-scherm presenteerde, moet in 2018 het tegenovergestelde gebeuren. Het goedkopere LCD model is dankzij de heren van BGR nu in volle glorie te zien.

De render ligt in lijn met wat we de afgelopen maanden allemaal voorbij hebben zien komen. Het toestel beschikt over een 6,1 inch LCD-scherm, laat 3D Touch vallen, en houdt in tegenstelling tot de X vast aan slechts één camera aan de achterkant.

iPhone render BGR

De afbeeldingen van BGR doen ook vermoeden dat het edge-to-edge principe ook aanwezig zal zijn in de goedkoopste variant, wat zou betekenen dat alle iPhones van 2018 exclusief werken met Face ID. Maak je liever gebruik van een vingerafdrukscanner, dan moet je het doen met de iPhone 8 of een Android.

Net als andere accessoirefabrikanten probeert BGR een zo accuraat mogelijke representatie neer te zetten van het te verwachten toestel, zodat het als (een van de) eerste(n) perfect passende hoesjes kan verkopen. Voor nu nemen we het bericht met een korreltje zout, maar het ontwerp zal zeker voor een deel overeenkomen met het eindresultaat.2 reacties

En een kin. Gadver, laat dat maar bij Android blijven.
Wel mooi hoesje

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).