Render: Samsung Galaxy S9 krijgt minieme verbeteringen

Auteur: , Geen reacties
Galaxy S9 gezichtsherkenning tipt niet aan iPhone X

Is het genoeg voor nog een succesjaar?

Er is de laatste tijd al heel wat nieuws gelekt rondom de nieuwe Samsung Galaxy S9. Het toestel is de opvolger van de S8, een van de meest populaire smartphones ooit, Buiten wat opstartproblemen, de vingerafdrukscanner en Bixby-knop is er momenteel weinig op het mobieltje aan te merken.

In de video van 91Mobiles en OnLeaks valt dan ook te zien dat Samsung het in 2018 rustig aan lijkt te doen. Het filmpje toont een render van de te verschijnen Galaxy S9. Goed om te zien is dat de vingerafdrukscanner een nieuw plekje heeft gekregen onder de camera, waardoor deze makkelijker te bereiken is.

Ook het randloze design lijkt bij de nieuwe smartphone van Samsung net weer een tikkeltje extremer te worden. Zowel aan de boven- als onderkant zien de bezels er kleiner uit dan voorheen. Misschien wel het grootste pluspunt is het behouden van de koptelefoonaansluiting.

Het is nog even afwachten wanneer de Samsung Galaxy S9 zijn opwachting maakt. In tegenstelling tot eerdere berichtgeving meldt de Koreaanse website The Bell dat het vlaggenschip pas tussen 26 februari en 1 maart gepresenteerd wordt. Op deze data vindt namelijk het Mobile World Congress in Barcelona plaats.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).