Renders: Galaxy S9 vingerafdrukscanner krijgt nieuw plekje

Auteur: , 3 Reacties
Galaxy S9 vingerafdrukscanner

Het nieuwe vlaggenschip ziet er weer nét een stukje moderner uit.

Samsung heeft dit jaar een flinke slag geslagen ten opzichte van de concurrentie rondom haar smartphones. Natuurlijk waren er wat probleempjes bij de release van de Galaxy S8(+) en Galaxy Note 8, maar al met al kun je stellen dat deze toestellen een stuk beter in elkaar steken dan een HTC, LG of Google-smartphone.

Ook het design is zeker een complimentje waard. Het enige waar Samsung wat minder trots op zal zijn, is de plaatsing van de vingerafdrukscanner. Aangezien een dergelijke scanner onder het beeldscherm niet werkte, werd deze naar verluidt last-minute naast de cameralens geplaatst. Op basis van enkele gelekte CAD-renders lijkt er een nieuw plekje gevonden te zijn.

Hoewel het concept van een vingerafdrukscanner onder het beeldscherm nog steeds niet lijkt te werken, bevindt deze scanner zich bij de Galaxy S9 ditmaal onder de dubbele cameralens. Natuurlijk is dit niet zo futuristisch als de techniek van bijvoorbeeld Vivo, maar de plek ziet er een stuk natuurlijker uit.

Verder valt te zien dat de randen van het scherm nog iets dunner zijn geworden. Hoewel we dit bericht met een korreltje zout nemen, zien de renders er vrij legitiem uit. We zijn benieuwd of Samsung ons volgend jaar nog weet te verrassen met iets wat we op dat moment nog niet weten.

Galaxy S9 render

Galaxy S9 render3 reacties

Nog steeds zie ik het probleem met de huidige plaats niet, op welke manier dan ook. Ik heb nog nooit een vuile cameralens gehad. Het is gewoon een kwestie van aanwenning.
@720s: Velen hebben dat probleem wel, kortom de locatie is dan gewoon niet goed.
Zal ook te maken hebben met de lengte van je vingers wellicht.
Helaas nog steeds op de achterkant

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).