Resident Evil, Horizon en meer topgames naar PSVR2

PSVR2 games

Sony heeft bekendgemaakt welke toptitels er naar PSVR2 komen. Het lijstje is niet kinderachtig.

Gisteravond laat organiseerde Sony een nieuwe State of Play. In deze livestream deed het Japanse techbedrijf de laatste ontwikkelingen met betrekking tot PlayStation uit te doeken. Hoogtepunt waren de aankondigingen voor PSVR2. Wat kun je verwachten?

Er zijn best wel wat topgames aangekondigd. En in de trailers zien de titels er nog mooi uit ook. De tweede generatie virtual reality op PlayStation heeft duidelijk volwassen stappen gemaakt. Hieronder een lijstje met AAA-titels die zijn aangekondigd voor PSVR2.

PSVR2 games

  • Horizon Call of the Mountain
  • Resident Evil Village
  • Resident Evil 4 remake
  • The Walking Dead: Saints and Sinners: Retribution

Neem bijvoorbeeld de trailer van Horizon. Je komt terecht in een weergaloos avontuur en kan het allemaal beleven vanaf first person perspectief. Echt wel iets om naar uit te kijken.

Het is slechts een begin van wat komen gaat. Nu zijn drie van de vier games in het lijstje gericht op horror, dus niet geschikt voor iedereen. Verwacht echter genoeg diversiteit. Sony heeft al eerder bekendgemaakt dat PSVR2 lanceert met 20 speelbare games.

Ondergetekende kijkt bijvoorbeeld uit naar een port naar PSVR2 voor de racegame Gran Turismo 7. Nog niet officieel aangekondigd, maar reken maar dat die ondersteuning er vast gaat komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *