Restaurant komt met Instagram-tafel van 10.000 dollar

Restaurant komt met Instagram-tafel van 10.000 dollar
Voor de perfecte foto op social media.

Je ziet het steeds vaker. Steden als Miami en Los Angeles hebben ‘Instagram-muren’. Muren met een vrolijke of kleurrijke achtergrond die uitermate geschikt zijn om foto’s mee te maken. De Instagram-gekte slaat nog een factor verder met dit bijzondere restaurant in de Verenigde Staten

Boston Chops heeft een custom tafel laten maken ter waarde van 10.000 dollar. De tafel is gemaakt om het eten zo mooi mogelijk op sociale media te laten presenteren. De tafel van het steakhouse beschikt over beweegbare lampen voor het perfecte licht en tevens kan de temperatuur van de verlichting aangepast worden. Minder photoshop, meer real life aanpassingen dus. Net als in een professionele fotostudio. Qua uiterlijk ziet de tafel er niet bijzonderder uit in vergelijking met een reguliere eettafel.

Volgens de eigenaar is sociale media een belangrijk onderdeel van de huidige maatschappij. Een Instagram-tafel zou niet in zijn gedachte zijn opgekomen, vijf jaar geleden bij de opening van het restaurant. Is het een beetje overtrokken? Ach, influencers die er baat bij hebben verdienen serieuze inkomens en ‘moeten’ dus een mooie foto maken. Voor de gewone consument is zo’n Instagram-tafel inderdaad overdreven. (via Forbes)

Fotocredit: Boston Chops op Instagram

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *