Retro-tv van Seiki lijkt oud, maar is Full-HD en erg modern

SEIKI retro-tv
Tegenwoordig moet alles steeds meer gelikt, verchroomd, en spage-age-y zijn. Glimmend zwarte panelen en verborgen knoppen zijn schering en inslag. Maar er was een tijd dat het helemaal okay was als je televisie pootjes had en bedient kon worden met draaiknoppen.

SEIKI grijpt voor het design van hun nieuwe tv terug naar dat tijdperk, maar dan zonder de lastige beperkingen die bij oude tv’s horen. Onder het retro-jasje zit een Full HD 60 hertz 21.5 inch LCD paneel, achterop zitten HDMI en VGA-poorten, en een ingebouwde subwoofer moet het geluid ook goed te pruimen maken. Oh, en uiteraard zit er een afstandsbediening bij. Want opstaan uit je stoel om van kanal te wisselen is zó 1968.

De SEIKI Retro Design HDTV, zoals het beestje voluit heet, moet bij zijn introductie via Amazon.com 329 dollar (Ongeveer 250 euro) kosten. Dan kan je kiezen uit Retro Red, Mid-century Yellow, Electric Blue, Doo-wop Purple, en onze favoriet; Cadillac Pink. Wanneer en of deze in Nederland beschikbaar wordt is nog niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *