Review overzicht: dit zegt men over de OnePlus 6

OnePlus 6
Weet het nieuwe toestel van OnePlus journalisten te overtuigen?

Inmiddels heeft OnePlus zich ook in Europa als populair merk weten te vestigen tussen giganten als Huawei, Samsung, Apple en HTC. Bij ieder release van een nieuw toestel lijkt het merk de zaken nog preciezer, professioneler en daadkrachtiger aan te pakken. Het nieuwste vlaggenschip is de OnePlus 6. Hoe reageert de wereld op deze nieuwe smartphone?

Mashable
Een echte vlaggenschip killer. De nieuwe OnePlus 6 is een smartphone die niet langer kan en mag genegeerd worden. De techsite omschrijft de smartphone als de voorlopige Android-winnaar van 2018. Wel zijn er een aantal kritiekpuntjes. Het feit dat de smartphone niet draadloos kan opladen, niet bestand is tegen water en dat er geen stereospeakers zijn worden gezien als serieuze nadelen.

Wired
Het is lastig om met een scherpe prijs de concurrentie de mond te snoeren. OnePlus doet echter een hele goede poging met de OnePlus 6 volgens Wired. Het gat van 200 dollar met de Samsung Galaxy S9 is daar, maar het toestel is wel degelijk een serieus alternatief. Om het in cijfers uit te drukken geeft Wired de nieuwe smartphone een 8/10. Een keurige score.

OnePlus

The Verge
Een fantastisch nieuw toestel, maar de problemen van vroeger zijn wat The Verge betreft nog steeds aanwezig. De camera is niet fantastisch, de smartphone kan niet tegen water en hij is groot en glibberig in de hand zonder hoesje. Wel prijst de site de OnePlus 6 om zijn grote display, de software, de performance en de batterijduur.

Engadget
Een stapje dichterbij de perfecte smartphone, aldus Engadget. De techsite is juist te spreken over de verbeterde camera. Ook het design, de performance en de batterijduur worden gezien als pluspunten. Daarnaast is de OnePlus 6 met zijn prijs value for money. Nadelen die worden genoemd is het niet kunnen draadloos laden, het ontbreken van een MicroSD-ingang en het feit dat deze smartphone de duurste OnePlus is die het bedrijf ooit op de markt heeft gebracht.

OnePlus

The Sun
De Britse krant omschrijft de smartphone als een betere aankoop dan een nieuwe iPhone X. En hoewel OnePlus een steeds betere smartphone weet te maken, zijn er de nodige kritiekpuntjes aanwezig. The Sun spreekt onder meer over de niet goed klinkende speakers en de weinig speelse camera. Dat doen concurrenten Samsung (AR Emoji) en Apple (Animoji) volgens de Britten toch een stuk beter.

Yahoo Entertainment
Een killer smartphone voor een killer prijs. Die termen hebben we vaker gezien en ook Yahoo is te spreken over de prijskwaliteit verhouding. Als je op zoek bent naar een betaalbare Android smartphone zonder toeters en bellen dan is de OnePlus 6 dé telefoon die je moet hebben. Verder kijken is volgens Yahoo niet nodig.

Forbes
Volgens Forbes krijg je met de OnePlus 6 bijna de ervaring van een vlaggenschip smartphone zonder een vlaggenschip prijs. Wat het nieuwsplatform betreft kan de OnePlus 6 zich echter nog niet meten met giganten als de Galaxy S9 en iPhone 8. Het feit dat de smartphone niet waterbestand is, is volgens Forbes wat achterhaald. De aanwezigheid van een notch is ook geen compliment waardig, al wordt OnePlus vergeven omdat het display groter is in vergelijking met de OnePlus 5T.

OnePlus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *