Review overzicht: dit zegt men over Spider-Man Homecoming

Auteur: , Geen reacties
Review overzicht: dit zegt men over Spider-Man Homecoming

De nieuwe Spider-Man draait binnenkort in de bioscoop. Is het de moeite waard?

Na jaren afwezigheid komt er eindelijk weer een Spider-Man-film naar het witte doek. De laatste titel was The Amazing Spider-Man 2 uit 2014. De superheld had ook een rol in Captain America: Civil War (2016), maar dit was geen film over Spider-Man zelf. De verwachtingen voor Spider-Man: Homecoming liggen hoog. Het is de tweede reboot van de Spider-Man-filmfranchise en de regie ligt in handen van Jon Watts.

Inmiddels druppelen de eerste commentaren op het web, onder andere via Twitter. In dit artikel een overzicht, zodat je zelf een inschatting kunt maken of de nieuwe Spider-Man-film een bezoek aan de bioscoop het overwegen waard is.

IGN Movies
Editor Jim Vejvoda zegt dat Spider-Man Homecoming een vertrouwd gevoel weet te geven. De film bevat voldoende humor en acteur Tom Holland, die de rol van Peter Parker/Spider-Man op zich neemt, weet volgens Vejvoda te overtuigen.

Eric Walkuski, ArrowintheHead en JoBlo
Spider-Man Homecoming is één van de beste Marvel-films ooit. Een fantastische titel. De film is een echte crowd pleaser.

Matt Singer, ScreenCrush
Als grote fan vond ik beide Amazing Spider-Man-films afschuwelijk. Ik kan met vreugde melden dat Spider-Man: Homecoming daarentegen erg geslaagd is geworden. Tom Holland is super!

Angie J. Han, Mashable
De film is fantastisch. De cast is perfect. Spider-Man: Homecoming weet indruk te maken en geeft een goede balans tussen al het superhelden gedoe en de typische middelbare school-drama.

Steven Weintraub, Collider
Ik vond Spider-Man Homecoming geweldig! Grappig en vol verrassingen. Deze film gaat een hoop opleveren.

Tot zover geen kritiek over Spider-Man Homecoming. Sommigen beweren zelfs dat dit de beste Spider-Man-film ooit is. Terugkomend op de vraag of de film een bioscoopbezoek waard is: een hele volmondige JA als we critici mogen geloven. De titel draait vanaf 6 juli in de bioscoop.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).