Rihanna is te sexy voor Instagram, krijgt waarschuwing

Rihanna is te sexy voor Instagram, krijgt waarschuwing
De zangeres mag zich graag blootgeven aan haar 12,8 miljoen volgers op Instagram, maar met haar naaktfoto’s van gisteravond gingen ze te ver.

Na Justin Bieber en Kim Kardashian is Rihanna de populairste celebrity op Instagram. Nee, dat boeit ons ook weinig. Interessanter is het dat Instagram blijkbaar helemaal klaar is met de sensuele escapades van RiRi. Het gezaghebbende TMZ meldt dat haar semi-naaktfoto’s voor het Franse tijdschrift Lui op Instagram niet door de beugel konden. Daarmee zou Rihanna de voorschriften omtrent naaktfoto’s hebben overtreden. Ze werden dan ook binnen een uur verwijderd.

Rihanna zou vervolgens een mail hebben gekregen waarin staat dat ze moet stoppen met het posten van naaktfoto’s. Zo niet, dan sluit Instagram haar account. Rihanna, niet voor één gat te vangen, besloot daarop de foto’s op Twitter te plaatsen. Die zijn iets soepeler met het verspreiden van naaktpics, aangezien ze er nog steeds staan.

We hebben ze voor de zekerheid ook hieronder neergezet, voor het geval Twitter de massaal geretweette foto’s ook besluit te deleten. Verder scrollen = semi-NSFW.

Rihanna gaat naakt op Twitter
Rihanna gaat naakt op Twitter
Rihanna gaat naakt op Twitter

6 reacties

  1. Daar kon je op wachten, nadat Instagram eenmaal was overgenomen door Facebook.

    Met beeldmateriaal als onthoofdingen e.d. schijnen ze trouwens een stuk minder moeite mee te hebben… Preutse Yanks met een dubbele moraal. Ver van wegblijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *