Ripple vs Ethereum: XRP herovert best of the rest positie

Auteur: , Geen reacties
Ripple

Het is iets zullen we maar zeggen.

Natuurlijk is het rete-interessant om de koers van Bitcoin in de gaten te houden, maar er is niet echt sprake van concurrentie. Althans, wanneer we kijken naar de waarde van de alternatieve cryptomunten. De strijd om plek twee is echter een meer interessante, en die gaat al een tijdje tussen Ripple (XRP) en Ethereum (ETH). In de afgelopen 24 uur heeft Ripple wederom Ethereum (voor de tweede keer) van de troon gestoten.

Na een prijsstijging van maar liefst 7 procent beschikt XRP weer over de op één na grootste marktwaarde van 24,48 miljard dollar. De marktwaarde van Ethereum zit daar met 24,15 miljard dollar iets onder, maar echt uit het zicht is Ethereum zeker niet. Experts verwachten dat laatstgenoemde vanwege XRP’s lage volume al snel weer de bovenliggende partij zal zijn.

Bitcoin is als grootste munt niet zozeer bezig met de concurrentie, maar cryptobeleggers hebben al genoeg zorgen aan hun hoofd met enkel de Bitcoin. Op dit moment beschik je over één BTC wanneer je ongeveer 6600 dollar op de digitale toonbank legt.

De prijs van Bitcoin is hoopgevend voor nu, maar vergeleken met de waarde in juli en afgelopen januari is er vrij weinig te juichen. Het is de verwachting of we tegen het eind van dit jaar weer een gigantische stijging van cryptovaluta tegemoet kunnen zien.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).