Robert Downey Jr. schittert in bizarre HTC-reclame [video] [updated]

Robert Downey Jr. schittert in bizarre HTC-reclame
De geruchten zijn waar. Robert Downey Jr. gaat inderdaad reclame maken voor de Taiwanese telefoonbouwer HTC. En dit zijn de eerste beelden.

HTC mag misschien door een moeilijke periode gaan, er moest hoe dan ook budget vrijgemaakt worden om acteur Robert Downey Jr. aan het merk te binden. HTC heeft zojuist bekend gemaakt dat Bob een tweejarig contract heeft getekend -het is niet bekend voor hoeveel, maar men fluistert $12 miljoen– en zal de komende tijd in diverse reclame-uitingen te zien zijn.

De video’s maken onderdeel uit van een nieuwe merkstrategie onder de noemer ‘Change‘. In de eerste video’s zal Robert vooral opzoek gaan naar de échte betekenis van het woord HTC. Enkele voorbeelden die worden gegeven zijn ‘Humongous Tinfoil Catamaran’, ‘Hipster Troll Carwash’ en ‘Hold This Cat. En ja, dat komt dus allemaal in video’s terug.

Hipster Troll Carwash

De komische video’s zullen opgevolgd worden door reclames waarin de aandacht op HTC-specifieke software als BlinkFeed, Video Highlights en BoomSound ligt. De derde reeks aan video’s zal over HTC en hoe het leven van mensen door het merk ‘changed’.

Maar nu eerst: Humongous Tinfoil Catamaran!
[gv data=”UpGUV6ZrYFw”][/gv]

UPDATE 14 – 08 – De hele HTC-reclame met Robert Downey Jr. is inmiddels gelekt. Bekijk hem hieronder.

[gv data=”OVE1OcfB1E4″][/gv]

Nog geen reacties

  1. Wat een faal. Door een bekend persoon aan je te binden betekent niet dat iedereen het dan ook koopt. Mensen kijken naar de prijs die betaald moet worden en naar de specs. En zo grappig zijn die reclames ook weer niet en als je al als fabrikant grappig probeert te zijn doe je iets fout.

    • @The360box: dus heel het marketingbudget behouden en gewoon de beste telefoon maken? Als het klopt wat jij zou zeggen dan zou Apple dus 0 bestaansrecht hebben want niemand zou apple kopen afgaand op prijs en specs… Ik denk slimme zet, HTC maakt fantastische telefoons maar ze blijven in de schaduw staan. Ze moeten zichzelf als merk meer in the picture spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *