Robin Williams vereeuwigd in World of Warcraft

Robin-Williams-Eerbetoon-in-WoW
Naast een acteur was Robin Williams ook een grote liefhebber van games. Blizzard heeft als eerbetoon een nieuw personage toegevoegd aan hun volgende uitbreiding van World of Warcraft.

Na de plotselinge dood van de geliefde acteur, gonsde het in de World of Warcraft (WoW) community van de geruchten. Blizzard zou druk bezig zijn met het maken van een nieuw personage, als eerbetoon voor de overleden komiek.

Nu de bèta van Warlords of Draenor (de volgende WoW-uitbreiding) speelbaar is, hebben een paar oplettende gamers al een nieuw figuurtje ontdekt. Deze geest uit de fles, genaamd Robin the Entertainer, geeft quotes van de geest uit Aladdin, die destijds ingesproken werd door Williams.

Robin-Williams-in-WoW

Is er meer?
Spelers die naar Talador afreizen, een nieuw gebied dat de uitbreiding introduceert, komen een ‘Ever-Burning Lamp’ tegen. Zodra ze hierover wrijven, verschijnt onderstaande geest. Zodra hij uit de fles komt schreeuwt hij “Infinite Cosmic Power! Itty Bitty Living Space”, een populaire quote van de blauwe vriendelijke geest uit Aladdin.

Het zou goed kunnen dat Robin the Entertainer niet het enige eerbetoon aan Williams is, maar voorlopig houdt Blizzard de kaken op elkaar. Er werden namelijk ook twee andere karakters ontdekt, die veel overeenkomen met Mork en Mrs. Doubtfire (zoals je hieronder kunt zien). Op 13 november kun je het zelf ontdekken als Warlords of Draenor in de winkels ligt.

Mork-Mrs-Doubtfire

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *