Rollei Action Cam 5s vanaf 4 juni te koop bij Aldi

Rollei Action Cam 5s
Iedereen kent de GoPro’s, maar die zijn over het algemeen niet goedkoop. Vanaf 4 juni ligt er bij de Aldi een goedkoper alternatief in de schappen: de Rollei Action Cam 5s.

Rollei is geen onbekende op het gebied van action camera’s, het bedrijf bestaat al sinds 1920, maar stond vroeger vooral bekend om hun fotocamera’s. De Rollei Action Cam 5s is te vergelijken met een GoPro en is in staat om Full HD video op te nemen. Verder is de camera uitgerust met een 14 megapixel CMOS-sensor en heeft-ie een kijkhoek tot 175 graden.

Ook kan je met deze action camera tot 10 keer digitaal inzoomen en je beelden terugbekijken op het 1.4 inch display. Overigens zijn het display en de WiFi-module los te koppelen van de camera, om eventueel de accu te sparen. Goed om te weten is dat de Rollei ook standaard een aansluiting voor een tripod heeft.

Rollei accessoires

Je hoeft niet bang te zijn dat deze action camera het niet lang vol houdt. De camera beschikt namelijk over een accuduur tot 90 minuten. Het grootste pluspunt is misschien nog wel het aantal accessoires dat bij deze action cam geleverd wordt. Naast een extra accu krijg je ook een waterdichte behuizing, camcorderbevestiging, camerahouder, schroefbevestiging, afstandsbediening, kabels, twee opbergtassen en tot slot een 4 GB micro SD-kaart.

De Rollei Action cam zal bij de Aldi in de schappen liggen voor 179 euro. Een zeer aantrekkelijke prijs als je ziet hoe compleet het pakket is.

[gv data=”eUXj31xbtOs”][/gv]

Nog geen reacties

  1. Met de ingebouwde accu is het 90 min, klik je de ‘extra’ accu achterop dan red je makkelijk 4 uur. Heb hem zelf al een tijdje, afgelopen wintersport flink gebruikt. Beeldkwaliteit is super. De goedkoopste gopro is zeker niet €100 meer waard!
    In Duitsland bij Saturn kun/kon je hem nog een stuk goedkoper krijgen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *