Rotterdam: meer dan 200 man in de rij voor OnePlus 7 Pro

Rotterdam: meer dan 200 man in de rij voor OnePlus 7 Pro
De interesse was groot naar OnePlus nieuwste vlaggenschip.

De nieuwe OnePlus 7 Pro is pas vanaf 21 mei officieel te koop, maar fans en belangstellenden kregen zaterdag 18 mei al de kans om de OnePlus 7 Pro aan te schaffen in zogenaamde pop-up stores.

De Chinese techgigant organiseerde events over de hele wereld. In Europa deed OnePlus de steden Londen, Parijs, Bordeaux, Lille, Lyon, Toulouse, Nantes, Berlijn, Madrid, Barcelona, Rome én Rotterdam aan. Vorig jaar organiseerde OnePlus nog een pop-up event in Amsterdam, maar nu kreeg Rotterdam de primeur om de OnePlus 7 Pro als eerste verkopen.

Rotterdam: meer dan 200 man in de rij voor OnePlus 7 Pro

De verkoop vond plaats in de T-Mobile Shop aan de Lijnbaan 86. Voor het eerst in Nederland heeft OnePlus een samenwerking met een telecomprovider, wat de locatie van de pop-up store natuurlijk logisch maakt.

De straatnaam deed zijn eer aan op zaterdag, want er stond inderdaad een lange rij. Die werd even afgebroken door een zebrapad, om vervolgens weer door te gaan. OnePlus spreekt over een aanwezigheid van meer dan 200 man. De eerste fans stonden vrijdagavond om 17:00 al voor de T-Mobile winkel om de nacht te bivakkeren.

De OnePlus 7 Pro is er vanaf 709 euro. Het topmodel kost 829 euro. Meer info over de smartphone en prijzen check je hier.

Rotterdam: meer dan 200 man in de rij voor OnePlus 7 Pro

3 reacties

  1. In de rij gaan staan voor een telefoon. Hoe triets net zo als mensen die midden in de nacht naar winkel opening gaan voor computer spelletje. Oh jippie ik heb hem 2 dagen eerder dan de rest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *