Ruil je Macbook Air voor een Surface Pro en ontvang $650

Ruil je Macbook Air voor een Surface Pro en ontvang $650
Microsoft heeft een nieuwe agressieve marketingstrategie bedacht.

Je kan in Amerika je MacBook Air inruilen voor een Surface Pro 3. Wie hapt ontvangt van Microsoft 650 dollar korting, waardoor je nog maar 149 dollar hoeft bij te betalen. De Surface Pro 3 ligt er namelijk voor 799 dollar in de winkels. Terwijl de laatste generatie van de Macbook Air vanaf 999 dollar te koop is.

De grote vraag is natuurlijk of deze actie Apple-gebruikers er toe zet om zijn of haar Macbook Air in te ruilen. Voor die 799 dollar krijg je namelijk een Surface Pro 3 met een Intel Core i3-processor met 4gb aan intern geheugen. Terwijl het instapmodel van de Macbook Air een 1,4GHz Intel Core i5-processor heeft met hetzelfde aantal gigabyte’s aan intern geheugen.

Aan de hand van de specificaties zou je dus zeggen dat de Macbook Air een stuk beter is. Ik vraag me dan ook af hoe succesvol deze actie gaat zijn voor Microsoft. Het grote voordeel dat je met de Surface Pro hebt is dat je hem zowel als tablet of een laptop kan gebruiken. Maar ik denk dat de meeste Apple gebruikers naast hun Macbook Air ook een iPad in hun bezit hebben. De actie loopt nog tot 31 juli van dit jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *