Ruil je oude iPhone en iPad in bij een Apple Store

Apple-Store-Amsterdam
Vanaf vandaag is het mogelijk om in Nederlandse Apple Stores je oude iPhones en iPads in te leveren voor kortingen op een nieuwer model.

Vooralsnog was deze inruilservice alleen online beschikbaar, maar vanaf nu is het dus ook mogelijk om je gebruikte Apple smartphone of tablet mee te nemen naar een Apple Store in Nederland. Let wel op dat het hier alleen om de officiële Apple Stores gaat in Amsterdam en Haarlem, zogenaamde resellers die wel Apple Producten verkopen, krijgen de service niet, zo meldt Apple Nederland aan NUtech.

Direct na het inruilen krijg je te horen hoeveel je oude iPhone of iPad nog waard is. Dit tegoed kun je vervolgens gebruiken voor een nieuwe aankoop. Op dit moment kun je nog geen iPhone 5S inleveren, al zal dat waarschijnlijk veranderen als de iPhone 6 op de markt komt.

De website van Apple laat je alvast berekenen hoeveel je toestel nog waard is. Een iPad 4 van 32GB is onbeschadigd bijvoorbeeld €218,- waard, terwijl een zwaar beschadigde iPhone 4 van 16GB maar €11,93 oplevert. Voor een iPhone 5 van 32GB die er nog piekfijn uitziet krijg je 248 euro.

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *