Rusland wil een hotel maken… in space!

Russisch ruimtehotel
En je weet wat een hotelkamer zonder zwaartekracht betekent! Extreem bonken in Spaaaace!

Voor sommige mensen is een weekendje Spanje genoeg, anderen zoeken het liefst de wat exotischere oorden op, weg van het publiek. Die gaan vaak naar een eilandje ergens in een warm oord. Maar voor diegene die daar nog steeds niet tevreden mee zijn heeft Rusland nu de ideale vakantiebestemming; het is koud, donker en de reis ernaartoe is een hel, maar bij aankomst heb je wel een spectaculair uitzicht.

Hun hotel kan in totaal 7 gasten aan in vier cabines, die met elkaar verbonden zijn via een centrale hub. Het Commercial Space Station, zoals ze het genoemd hebben, zal op een hoogte van zo’n 350 kilometer boven de aardkloot zweven. Als de gasten het zat zijn om door de raampjes naar buiten te staren is er televisie aan boord, evenals internet. Het enige wat gasten wel moeten ontberen is stromend water.

Wassen zal dus moeten gebeuren via natte doekjes, en ook het toilet werkt waterloos. Mocht dat geen probleem voor je zijn dan kan je in 2016 een kamer boeken als alles volgens plan verloopt. Kosten zijn ongeveer een miljoen dollar, en daarvoor krijg je 5 dagen in het hotel, en een twee dagen durende heen- en terugreis via Soyuz-raket. (via: WonderfulEngineering.com)

[lg_folder folder=”0_Divers/Russisch_Ruimtehotel/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *