Russische overheid ruilt iPads in voor Samsung tablets

Auteur: , 6 Reacties
Samsung Galaxy Note PRO

Koreaanse tablets zijn immers veel beter dan die rommel uit Amerika.

Of dat echt de reden is waarom de Russische overheid is overgestapt van Apple naar Samsung is niet bekend, maar feit is wel dat alle iPads de deur uit zijn gedaan en zijn vervangen door tablets van Samsung.

Toen journalisten zagen dat er plotseling Samsung tablets werden gebruikt in plaats van iPads liet minister Nikolai Nikiforov weten:

“Some of the information at government meetings is confidential in nature and these devices fully meet these demands and have gone through the strictest system of certification.”

Het lijkt er dus op dat Rusland vooral gekozen heeft voor producten van Samsung uit het oogpunt van veiligheid. Zouden ze in Rusland soms bang zijn voor de NSA? Het zou zomaar kunnen.

Waarschijnlijk draaien de tablets wel op Android en dat is nog steeds net zo Amerikaans als een iPad. In 2010 was de relatie tussen Rusland en Apple nog een stuk beter. President Dmitry Medvedev was toen op bezoek bij Apple en had een ontmoeting met Steve Jobs. (via: businessinsider.com)

Dmitry Medvedev en Steve Jobs (2010)6 reacties

Een kleine correctie: rommel uit China.
@robert110: Onzin, mijn vriendin heeft een tab 2 10 inch, wordt dag en nacht gebruikt.
Is een degelijk en mooie tablet hoor.
@bofkont: Arme jongen, zo onwetend.
@robert110: Want? of ben jij zo’n uiterste apple fan boy?
Ik heb zelf een iphone ben ik zeer tevreden mee, voelt mooi en degelijk aan, maar zijn ze nu echt beter dan een willekeurige zelfde samsung? nee dat zijn ze absoluut niet.
Dus bespaar me het fanboy geneuzel.
@bofkont: Ik zie hier een misverstand van allebij. Met die rommel uit China bedoelde ik de producten van Apple. En ik dacht dat jij Apple probeerde te verdedigen. Maar om even je vraag te beantwoorden: Ik ben geen Apple fanboy, integendeel ik heb een hekel aan het bedrijf. Ik ben overigens van geen enkel merk in de elctronica markt fan boy, ik kies mijn product niet op merk. Ik ben alleen volledig tegen Apple, niet zozeer om de pruducten maar om het bedrijf zelf.
@robert110: ah idd een misverstand mijn excuses :)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).