SafeHome: omdat brandblussers best mooi mogen zijn


Tuurlijk, voor nog geen twee tientjes heb je een cilindervormige blusser in je keuken hangen. Tenzij je voor een industrielook gaat is dit meestal niet de mooiste oplossing. Industrieel designer Moises Hansen bedacht daar iets op.

Hij ontwierp de SafeHome. Een aerosolblusser en houder ineen die werkt zoals alle andere blusser: trek de pin eruit en druk de knop in om een chemische reactie in de blusser te veroorzaken. Richten en spuiten.

Het doel van Moises Hansen was niet om louter een goed gestileerde blusser te maken. In zijn thuisland Brazilië is het een stuk minder makkelijk om aan een brandblusser te komen. De SafeHome moet daarom ook voor een aantrekkelijke prijs in de markt worden gezet om meer mensen toegang te geven tot blusmogelijkheden.

Dat gezegd hebbende: wij willen er één!
[gv data=”JHbH_yJd77w”][/gv]

[lg_folder folder=”0_Divers/SafeHome/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

  1. Spijt me jongens. Dit is een zogenoemd aerosolblussysteem, een nogal besproken manier van blussen waar veel discussie in zit. Alleen dit spul importeren al is een nachtmerrie en verzekeringsbedrijven weigeren dit vaak door de nevenschade (zit het corrosieve kalium in)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *