Samsung Always-On Display krijgt bijzondere feature (video)

Auteur: , Geen reacties
Samsung Always On Display

Niet heel batterijvriendelijk, wel hartstikke leuk!

Enkele jaren geleden had Samsung met de Galaxy S7 iets volledig nieuws op de markt gezet. Hoewel het design niet veel verschilde van de voorganger, was er wel één feature die meteen in het oog sprong: het Always-On Display. Wanneer je het scherm van de smartphone uitzet, verschijnt er een klok inclusief icoontjes om te laten zien of je notificaties binnen hebt gekregen.

Een leuke feature, die ook in de nieuwe Galaxy-vlaggenschepen te vinden is. De speciale schermmodus wordt constant van kleine verbeteringen voorzien. Samsung heeft echter een grote update uitgebracht, waardoor nu meer dan alleen statische icoontjes te zien zullen zijn. Zo meldt Android Police.

Vanaf nu is het namelijk mogelijk om GIF-icoontjes op het scherm te plaatsen. Je kunt elke GIF gebruiken die in jouw bibliotheek staat. Er is echter een limiet op de lengte ervan. Ook beperkt Samsung het aantal ‘loops’ dat de GIF maakt, om zo je batterij niet te vermorzelen.

Enkele weken geleden kregen gebruikers al de optie om speciale afbeeldingen toe te voegen aan het Always-On Display. We zijn benieuwd in hoeverre Samsung de speciale schermmodus nog kan optimaliseren en verbeteren.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).