Samsung basht Apple opnieuw in deze reclames [video]

Galaxy S6 Edge
Het was alweer een tijdje geleden dat Samsung voor het laatst aan het bashen was.

In nieuwe reclames voor de Galaxy S6 Edge, die zijn uitgezonden tijdens de NBA-finale, wordt het toestel steeds opnieuw vergeleken met de inferieure iPhone 6.

De iPhone 6 toont geen kleurtjes als je beste vrienden bellen en heeft ook geen datum of tijdweergave op de rand. De Galaxy S6 edge, met zijn revolutionaire display dat doorloopt tot over de rand, heeft dit uiteraard wel.

In een tweede filmpje wordt uitgebreid stilgestaan bij het feit dat de S6 Edge een draadloos oplaadsysteem heeft en een bredere camerahoek voor selfies. Met een iPhone valt je oma buiten beeld, is de boodschap.

Bekijk de spotjes hier:

[gv data=”itvYetQEpjM”][/gv]

[gv data=”uyMTAKx5BEA”][/gv]

Nog geen reacties

  1. Het draadloos opladen van je telefoon lijkt mij erg handig. Maar die onzin van meldingen op de zijkant van je toestel snap ik niet. Ik krijg mijn meldingen gewoon op de voorkant van m’n toestel, die heb ik namelijk voor me als ik mijn toestel gebruik. De zijkant van m’n toestel bekijk ik nooit, dan moet ik hem op z’n kant houden en overdwars houden, om m’n bericht goed te kunnen bekijken, lijkt mij. Het uiterlijk kan ik wel waarderen, is weer eens iets anders dan de rest, met het gebogen scherm.
    Ach bashen is in de mode. Apple basht Android, Samsung basht Apple….. En het werkt kennelijk bij mensen die niet verder kunnen of willen kijken dan wat reclames zeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *