Samsung bevestigt komst Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 7
Ondanks zijn explosieve voorganger blijft de phablet onmisbaar voor het bedrijf.

Vandaag maakte Samsung officieel bekend wat er nu precies aan de hand was met de Galaxy Note 7-toestellen. De explosieve exemplaren hadden vaak te kampen een ontwerpfout, waardoor er kortsluiting ontstond. Desalniettemin zijn er nog genoeg mensen die een nieuw Note-toestel wél zien zitten.

En die consumenten wil Samsung absoluut niet in de steek laten. Dat maakte Samsung CEO D.J. Koh vandaag bekend aan CNET. Koh hamert erop dat de Galaxy Note 8 beter en veiliger zal zijn dan de Note 7 (wat niet zo heel moelijk lijkt overigens). Tijdens het onderzoek naar de Note 7-problemen merkte het bedrijf dat er veel loyale Note-consumenten hunkerden naar een nieuwe uitvoering van de Samsung phablet.

In enkele gevallen zelfs zo loyaal dat mensen hun onveilige Galaxy Note 7 niet terug hebben gebracht. Op dit moment zijn namelijk ongeveer 97 procent van alle verkochte exemplaren geretourneerd. De overige 3 procent wordt door zware maatregelen echter flink beperkt tijdens het gebruik van hun toestel.

Op de vraag wat we van de nieuwe Galaxy Note 8 mogen verwachten, kwam CEO Koh niet meteen met specifieke details op de proppen. Wel meldde de topman dat het product ‘erg innovatief’ zal zijn. Hopelijk op een minder explosieve manier dan zijn voorganger…

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *