Samsung blijft geloven in de klaptelefoon

Samsung
Zou jij een klaptelefoon met functies van een moderne smartphone overwegen?

Voordat we de smartphone hadden waren klaptelefoons behoorlijk populair. Volgens ET News gelooft Samsung nog steeds in dit type telefoon, want de Zuid-Koreaanse techgigant zou in eigen land een moderne klaptelefoon willen introduceren.

Het zou gaan om een verbeterde versie van de W2017, die exclusief voor de Chinese markt in november werd geïntroduceerd. De nieuwe klaptelefoon moet twee 4,2-inch OLED-schermen krijgen en naar verluidt komt er een Qualcomm Snapdragon 430 onder de kap. De smartphone zal draaien op Android en krijgt 64 GB aan opslag. De batterijcapaciteit bedraagt 2.300 mAh. Aan de achterkant een 12 megapixel camera en voor een 5-megapixel variant. Daarnaast moet de klaptelefoon stof- en waterbestendig zijn. Extra features zijn draadloos laden, een vingerafdrukscanner en de mogelijkheid om betalingen uit te voeren via Samsung Pay.

Deze high-end specs zullen vermoedelijk gepaard gaan met een high-end prijskaartje. Of het toestel ook buiten Zuid-Korea zal worden verkocht is niet bekend. (ET News via The Investor)

3 reacties

  1. Klaptelefoons zijn cool, mis nog steeds mijn Nokia 6600 Fold wel eens.
    Klein extern display voor tijd en notificaties, tap-to-wake (en tap-to-silence, tap-to-hangup, etc) en natuurlijk op knopdruk openklappen. Heb hem toen alleen weggedaan omdat whatsapp onmisbaar werd.

  2. Een Snapdragon 430 high-end noemen gaat me wel wat ver hoor. Maar 64 Gb opslag is dan wel weer erg prettig, al vraag ik me af hoe lang deze accu het volhoudt met twee schermen.

  3. Ik vind klaptelefoons leuker. Je kunt ze gewoon dichtklappen als je niet gestoord wil worden, want je ziet geen scherm en ook geen irritante LED lichtjes. Vroeger had ik een paar een keer een klaptelefoon, maar dat waren dan oude van mijn vader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *