Samsung breidt Galaxy lijn verder uit met Galaxy Ace 4

Samsung breidt Galaxy lijn verder uit met Galaxy Ace 4
Verder komt Samsung met nog drie andere smartphones die allemaal gericht zijn op consumenten met een kleine beurs.

[lg_folder folder=”Samsung/Galaxy_Ace_4/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

De Ace 4 is de opvolger van de populaire Galaxy Ace 3. Deze nieuwe versie zal voor 219 euro op de Nederlandse markt verschijnen. Het toestel krijgt een 4 inch scherm met een resolutie van 800 x 480 pixels. Een 1.0 GHz dual-core processor met intern geheugen van 1GB moet ervoor zorgen dat je de meest simpele taken kan uitvoeren met de telefoon. Met een batterij van 1800mAh is het absoluut geen hoogvlieger, maar dat is ook niet de bedoeling. Het interne geheugen zit op 4gb dat je nog kan uitbreiden tot maximaal 64gb met behulp van een micro-sd kaart.

[lg_folder folder=”Samsung/Galaxy_Core_2/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Dan komt Samsung ook nog met een nieuwe Galaxy Core II. Deze heeft een iets groter scherm van 4,5 inch, maar met hetzelfde aantal pixels. De 1.2GHz quad-core processor wordt bijgestaan door 768mb aan intern geheugen. Voor het opslaan van foto’s heb je 4gb tot je beschikking dat je weer kan uitbreiden tot maximaal 64gb met een externe micro-sd kaart. Het vermogen van de batterij is 2000mAh. Het toestel heeft plek voor twee simkaarten en heeft aan de achterzijde een 5-megapixelcamera. Dit toestel zal 179 euro gaan kosten.

[lg_folder folder=”Samsung/Galaxy_Young_2/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

De Young 2 wordt aangedreven door een 1.0 GHz single-core processor die wordt geholpen door 512mb aan intern geheugen. Dit keer heeft het toestel een display van 3,5 inch met een resolutie van 480 x 320 pixels. Het opslaggeheugen is standaard 4gb dat uit te breiden is met maximaal 32gb door middel van een micro-sd kaart. De capaciteit van de batterij is maar 1300mAh. De verkoopadviesprijs is vastgesteld op 99 euro.

[lg_folder folder=”Samsung/Galaxy_Star_2/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Als laatste hebben we dan nog de Galaxy Star 2 die vergelijkbaar is met de Young 2. Zo heeft ook dit toestel een scherm van 3,5 inch met een resolutie van 480 x 320 pixels. De processor is weer een 1.0 GHz single-core processor met 512mb aan intern geheugen. Het opslaggeheugen is 4gb en uitbreidbaar met een 32gb micro-sd kaart. De batterijcapaciteit is ook weer gelijk met 1300mAh. Dit toestel zal volgens Samsung niet naar Nederland komen.

Hier onderaan vind je nog een aantal info-charts met de volledige specificaties op een rijtje.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *