Samsung breidt gratis phone-stunt uit, biedt nu zelfs geld

Auteur: , 3 Reacties
Samsung store

Afgelopen week kon je bij ons lezen dat Samsung zo graag wat van het marktaandeel van Apple af wil snoepen, dat het iPhone-gebruikers de kans geeft gratis de nieuwste Koreaanse smartphones te proberen. Maar gratis was blijkbaar nog niet goedkoop genoeg.

Is Samsung wanhopig, of is het een geniale marketingstunt? Laten we het er in ieder geval op houden dat het bedrijf behoorlijk ‘vrijgevig’ is, opeens. Wie het Samsung-toestel dat hij op proef kreeg na een maand wenst te houden, krijgt nu een bedrag van 200 dollar in cash en Play-store-credit. Alles dat je hoeft te doen is je oude iPhone definitief in te ruilen voor een Galaxy Note 5, Galaxy S6 edge+ or Galaxy S6, en voilĂ , je krijgt $100 in cash en nog eens $100 aan app-tegoed. Dit ontdekte Android Central.

Misschien is het wel een logische zet van Samsung. Wie eenmaal een bepaald model of systeem gewend is, stapt niet makkelijk over. Niet voor niets geven banken kadootjes aan kinderen die een betaalrekening openen: goede kans dat je er over dertig jaar nog zit. Allemaal vanwege die spaarpot of elektronische organizer.

De voorwaarden vind je nu hier. Er kan tot 1 januari 2016 van de actie gebruik worden gemaakt.3 reacties

Nog steeds niet voor Nederland toch?
@Donstil: Correctemundo.
@vanderlinindustries: Jammer. Heb nu een 6+ maar zou graag de S6 Edge+ een maandje proberen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).