Samsung CEO gespot met Galaxy Note 9 in de hand

Samsung
Gotcha!

Over een maand presenteert Samsung na een lange stroom van geruchten eindelijk de Galaxy Note 9. Het toestel is echter gespot in handen van een persoon. Niet zomaar iemand, maar DJ Koh, de huidige CEO van Samsung, is gezien met de Galaxy Note 9.

Er is een stiekeme foto gemaakt van de CEO die druk met het toestel is. Duidelijk is te zien dat hij de smartphone met de nieuwe S-Pen aan het bedienen is. De foto werd gemaakt tijdens een media event waar Koh aanwezig was. Het voordeel van CEO zijn is dat zelf mag spelen met nieuwe gadgets van je merk die nog niet op de markt zijn. Koh maakt duidelijk gebruik van zijn privilege.

Het lijkt hem niet uit te maken dat mensen foto’s kunnen nemen van hem met zijn Galaxy Note 9. De CEO steekt niet onder stoelen of banken dat de Galaxy Note 9 al in zijn handen is. En wat maak het ook uit. Over de Samsung is al vrijwel alles bekend en de onthulling is niet ver meer van ons verwijderd. Een overzicht van nieuws over de Galaxy Note 9 check je HIER. (via BGR)

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *