Samsung doet een Apple’tje, komt met recycleprogramma

Auteur: , 1 Reactie
Galaxy S7

Je kunt straks opgeknapte Samsung producten kopen voor een lagere prijs.

Bij Apple is het mogelijk om oude producten van het merk aan te schaffen. Deze zijn door Apple zelf opgepoetst en krijgen op deze manier een tweede leven. Klanten kunnen bijvoorbeeld een oude iPhone inleveren om vervolgens een korting te krijgen bij aanschaf van een nieuw product. Deze korting kan oplopen tot 180 euro.

Reuters bericht vandaag dat het Zuid-Koreaanse Samsung met een dergelijk programma gaat komen. Men koopt straks bijvoorbeeld een opgeknapte Galaxy S7 voor een lagere prijs. Het recycleprogramma zou volgens de bronnen in 2017 gelanceerd moeten worden. Specifieke details over het programma ontbreken echter. Zo is niet bekend hoeveel korting men krijgt bij aanschaf van een refurbished product. Samsung weigert commentaar te geven omtrent de berichtgevingen.

De tweedehands Samsung-producten hoeven overigens geen schademodellen te zijn. Het gaat hier om één jaar oude producten. Klanten tekenen voor het programma bij de aanschaf van een gloednieuw product. Na één jaar wordt dit apparaat ingeleverd en krijgt men korting op een nieuw product. Vervolgens wordt het oude product weer opnieuw aangeboden tegen een lagere prijs.1 reactie

Zelfs het recycleprogramma is door Apple uitgevonden! Owh nee, dat deed Canon in 1990 al….

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).