Samsung aapt Apple na en maakt vrijwel hetzelfde product

Samsung draadloze lader

Wat jij kan, dat kan ik ook. Samsung heeft een draadloze lader gemaakt en het lijkt wel heel sterk op een product van Apple.

Met het ontwerp van een product moet je niet alleen rekening houden met de gebruiksvriendelijkheid, maar ook met concurrerende producten. Het laatste wat je wil is de concurrent na-apen. Tenminste, Chinese bedrijven hebben traditioneel lak aan die boodschap en kopieëren juist succesvolle tech producten. Maar van Samsung hadden we toch iets anders verwacht.

Samsung heeft een nieuwe draadloze lader bedacht. Dit product van Samsung lijkt op de eerste foto’s echter sprekend op de MagSafe Duo Charger. De kleur, het ontwerp en de vormgeving is bijna niet te onderscheiden van Apple.

https://twitter.com/elementx121/status/1349169627738333190

De foto’s zijn gelekt door Roland Quandt op Twitter. Daarmee moet er nog een officiële aankondiging van Samsung komen. Het ding heet Samsung Wireless Charger Pad Duo en kan twee apparaten draadloos laden. Zo kun je op de plek van de afgebeelde Samsung Galaxy een apparaat met 9W draadloos opladen. Op het plekje daarnaast kun je een apparaat met 3.5W opladen.

Quandt heeft niet bekendgemaakt wat de draadloze lader van Samsung moet gaan kosten en wanneer dit in de winkels komt te liggen. Het is dus afwachten op de aankondiging van Samsung.

Nog geen reacties

  1. Kom op jongens, doe eens wat research !
    Ver voordat Apple ook maar met 1 wireless charger kwam had Samsung in 2018 (!!!) al de Samsung Wireless Duo Charger …..
    En er waren een miljoen andere varianten uit China in miljoenen kleuren en vorm variaties.
    Kortom, de enige die na-aapt is Apple in dit geval.

  2. Je moet het als iPhone gebruiker wel goed typen heh, het is namelijk de (foldable) MagSafe Charger en niet de Apple AirPower.

    Daarnaast is een combi oplaad matje voor zowel phone als watch al vrij lang op de markt, niks nieuws of bijzonders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *