Samsung-faal: Twitter-afdeling gebruikt stiekem iPhone

Auteur: , 3 Reacties
Twitter op iPhone

Samsung is er doorgaans als de kippen bij om iPhones belachelijk te maken, maar zo slecht zijn die Apples blijkbaar niet.

De Nigeriaanse afdeling van Samsung Mobile deelde op Twitter een video, waarin de geweldig display van de Galaxy Note 9 in de schijnwerpers gezet wordt. Het OLED-scherm van de iPhone Xs lijkt echter lekkerder weg te kijken, want @SamsungMobileNG verstuurde zijn Note 9-tweets via… een iPhone!

De tweets werden opgemerkt door tech reviewer MKBHD en daarmee maakte hij nogal wat los. Samsung Nigeria verwijderde niet alleen het betreffende bericht, maar het complete Twitter-account. Misschien wat drastisch, maar dan weet je wel zeker dat er later niet nog meer via iPhones verstuurde tweets opduiken.

Samsung is overigens niet de enige die weleens een foutje heeft gemaakt. LG maakte een paar jaar geleden grappen over de iPhone-bendgate en gebruikte daarbij ook een iPhone. En Donald Trump riep in 2016 op tot een Apple-boycot via zijn iPhone.3 reacties

iPhone XS heeft inderdaad een heel mooi OLED scherm van Samsung, niks mis mee.
@ffw88: Samsung óf LG. De X was alleen Samsung, de XS is één van beide. Op zich niet gek, alle moderne MacBooks hebben ook een LG scherm.
Ik vraag me alleen af wat er met de betreffende medewerker gebeurd..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).