Samsung Galaxy Note 4 is officieel, kost €799

Samsung Galaxy 4 Note is officieel, kost €799
Samsung heeft de opvolger van de Note 3 gepresenteerd. Maak kennis met de Note 4, die nog steeds gigantisch is.

De Galaxy Note 4 is Samsungs wapenfeit tegen de grootste versie van de iPhone 6. Samsung zet daarbij in op een 5,7 inch Quad HD-scherm met 2560 bij 1440 pixels, wederom van het type Super AMOLED. Door de afmeting komt Multi Window optimaal volgens Samsung tot zijn recht en wordt multitasken eenvoudiger. Je kunt namelijk met een split- of pop-upscherm werken.

Onder de kap ligt een quadcore processor die op een snelheid van 2.7 GHz zijn werk doet, ondersteund door 3GB aan werkgeheugen. Samsung heeft de phablet uitgerust met een 16-megapixelcamera aan de achterzijde, voorzien van optische beeldstabilisatie. Aan de voorzijde van de Note 4 is een 3,7-megapixelcamera geplaatst met een opnamehoek van 90 graden, maar dat kan uitgebreid worden tot 120 graden, mocht je een groepsportret willen schieten. Om direct een groepsportret te schieten hoef je overigens alleen maar op de hartslagmeter te tikken.

De Galaxy Note 4 wordt gelever met een stylus, die Samsung de S Pen noemt. Hiermee kun je functies als Air Command, Action Memo, Screen Write, Image Clip en Smart Select bedienen. Met die laatste functie breng je snel content uit verschillende bronnen samen, waarna je het gemakkelijk weer deelt.

Volgens Samsung is de vingerafdrukscanner verbeterd en beschikt de 3220mAh-accu over een snellaadfunctie, waarmee je de accu in een half uur voor de helft vol kan krijgen. De Note 4 komt standaard met 32GB opslagruimte, dat middels een micro-SD-kaart met 64GB kan worden uitgebreid. Hij weegt 176 gram.

Prijs Samsung Galaxy Note 4

In Nederland gaat het toestel 799 euro kosten en is vanaf begin oktober verkrijgbaar in de kleuren Charcoal Black, Frost White, Bronze Gold en Blossom Pink.

[lg_folder folder=”Samsung/Galaxy_Note_4/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *