Samsung Galaxy F wordt de nieuwe topper?

Samsung Galaxy F - impressie
Samsung heeft door dat kneitergoede specs in een goedkoop plastic jasje stoppen niet iedereen aanspreekt. Er zit echter een nieuwe premium-lijn van supersmartphones aan te komen, luisterend naar de naam Galaxy F.

Octacore in plaats van quadcore

De geruchten zijn afkomstig van het Koreaanse ET News (vertaling) die een aantal anonieme bronnen over de nieuwe telefoon citeert. De steekwoorden hierbij zijn: een 16 megapixel camera met beeldstabilisator, een aluminium behuizing, en een octacore CPU. Daarnaast moet de Samsung Galaxy F een geheel nieuw ontwerp worden, dus niet meer van hetzelfde zoals bij de S3/S4 het geval was.

Naast de Galaxy S4 en Galaxy Note heeft Samsung straks naar alle waarschijnlijkheid een Galaxy F-lijn om de meest vooruitstrevende techniek in te laten debuteren. Hoe groot het scherm gaat worden is echter nog niet bekend, volgend jaar maart weten we daar meer over, want tegen die tijd zou hij onthuld worden.

Als Samsung deze premium vibe vasthoudt, zou dit kunnen betekenen dat de Samsung Galaxy S5 helemaal geen aluminium toestel wordt, maar dit exclusief beschikbaar komt op de Galaxy F. We zullen zien…

Nog geen reacties

 1. relatief de zelfde techniek maar dan veel duurder verkopen! KASSA!

  vw – audi
  Princess – philips
  Toyota – lexus
  AH basic / euro shopper – AH excellent

  Bewezen resultaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *