Samsung Galaxy Fold duikt weer op

Samsung Galaxy Fold duikt weer op
Is een release nabij?

Er zijn nog steeds de nodige vraagtekens omtrent de eerste vouwbare smartphone van Samsung, de Galaxy Fold. Het Zuid-Koreaanse techbedrijf is zelf erg voorzichtig in het delen van informatie omtrent het apparaat en dus draaien de geruchtenmolens op volle toeren.

Een anonieme bron heeft tegenover SamMobile een foto verstrekt. Op deze afbeelding is te zien hoe iemand een Samsung Galaxy Fold gebruikt. De foto is genomen in Delhi, India. De afbeelding geeft het vermoeden dat een release van de Galaxy Fold nabij is. Het is immers opvallend dat de vouwbare smartphone in het openbare leven is gespot.

Op basis van deze foto kan echter niet opgemaakt worden of deze persoon de oude versie van de Galaxy Fold gebruikt, of de nieuwe die in productie moet gaan. De nieuwe variant gaat Samsung uiteindelijk verkopen in de hoop dat dit exemplaar vrij is van technische kwaaltjes. Wanneer is nog onduidelijk. Eerst zal de Galaxy Note 10 vermoedelijk gepresenteerd worden, dat is over enkele weken tijdens een Galaxy Unpacked-event.

Lees ook: onthullingsdatum Galaxy Note 10 bekend

10 reacties

  1. Eeuwige gezeik over die Fold.
    Zolang ze hem niet op de markt gebracht hebben als fail is er NIKS aan de hand.
    Als er 1 bedrijf op deze planeet is die het voor elkaar kan brengen (Fold scherm) dan is het Samsung.

    • @gorre: psies … massa productie was ook al begonnen … dus zeker wel een fail

      fail in testen .. ontwikkeling etc etc. Review exemplaren zijn niet voor niets uitgegeven want ze verwachten geen issue. Massaproductie zelfde verhaal. Mooie video’s om “extreme “ buigtesten te laten zien en meer kopers te trekken. 2 dagen gebruik door een reviewer en viola. Dit alles geen fail bestempelen zegt weer veel over het niveau.

      Maar goed … ieder merk heeft zijn fails .. iphone kon al buigen 🙂

    • @gorre: Ja, niet best maar de test versies waren een zeer beperkt aantal, maar het blijft erg slordig.
      Een echte fail is een product daadwerkelijk op de markt brengen met issues, zie bijvoorbeeld:

      – Note 7, alhoewel de coulance meer dan goed was voor de klanten en netjes opgelost.

      – iPhone 4, die je maar anders moest vasthouden of een siliconen rand om de telefoon moest plaatsen. Verder kon de eigenaar het maar bekijken.

      – iPhone battery gate waarbij men uiteindelijk toe gaf dat de iPhones dmv software vertraagd en je moest de accu in 1e instantie tegen betaling maar laten vervangen. En dit alles binnen de garantie periode.

      – jarenlange issues met keyboards en zelfs na het veranderen van type keyboard is het nog steeds ruk. Klant moet het maar uitzoeken.

      Kortom, valt allemaal wel mee met de fold.
      Slordig is het zeker en de test afdeling moet met pensioen, maar de consument heeft er geen last van gehad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *