Samsung Galaxy Fold kan bijna weer besteld worden?

Samsung Galaxy Fold kan bijna weer besteld worden?
En dat betekent dat een release dichterbij komt.

Een tijdje terug heeft Samsung aangegeven niet in het vaarwater te willen zitten van de Galaxy Note 10. Samsung heeft zich aan zijn woord gehouden. De release van de smartphone is inmiddels achter ons en inderdaad, het is erg stil geweest rondom de Galaxy Fold.

Nu de aandacht van de Galaxy Note 10 op z’n retour is en de smartphone in de winkels komt te liggen, kan de focus weer verplaatst worden naar de Galaxy Fold. Het lijkt er namelijk op dat de vouwbare smartphone binnenkort weer verkocht gaat worden. In een aangepaste vorm, na al de kritiek op het eerste model.

Inmiddels is de smartphone al vijf maanden vertraagd. Sinds gisteren krijgen Amerikanen echter de mogelijkheid om zich te registreren voor een bestelling van de Galaxy Fold. Eerder trok Samsung de stekker uit voorbestellingen en ook grote bedrijven als Best Buy annuleerden openstaande orders.

Met de registratie is de eerste stap gezet naar een daadwerkelijke pre-order. Dit laatste is op dit moment nog niet mogelijk. De registratiemogelijkheid geeft echter hoop dat een release niet ver meer van ons verwijderd is. De kans dat de Galaxy Fold dit najaar eindelijk op de markt komt is dus groot.

Op de hoogte blijven van het laatste technieuws? Check dan onze Facebook-pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *