Samsung Galaxy Fold: Nederlandse prijs & verkooppunten

Auteur: , Geen reacties
Galaxy Fold in alle prachtige kleuren

En kijk die vier spacy kleuren!

Nog een klein maandje wachten, en dan komt de Samsung Galaxy Fold naar Nederland. Fans van de nieuwe technologie kunnen alvast hun spaarpotje vullen met zo’n tweeduizend eurie en een overweging maken van welke provider de beste service gaat leveren.

Op 26 april zal de voorverkoop van Samsung’s veelbesproken smartphone (volgens het merk zelf de ‘meest besproken smartphone van 2019’) starten. Dan kun je het toestel los via de Samsung-website bestellen, of via de sites van de beschikbare providers. Op 3 mei begint de officiële verkoop.

De Galaxy Fold zal exclusief verkrijgbaar zijn bij KPN, T-Mobile en Vodafone voor een adviesprijs van €2020,-. Of de providers het peperdure apparaat zullen aanbieden in combinatie met een speciaal abonnement en wat de prijzen bij de providers dan zal zijn is allemaal niet bekend.

Wel krijgen Galaxy Fold-eigenaren een hoop extra’s bij hun telefoon. Wat dacht je van de Galaxy Buds (ter waarde van €149,-), een Kevlar-beschermhoes (geen Spigen, dus?) en een soort van garantie. Wanneer je het toestel onverhoopt laat vallen, repareert Samsung hem binnen het eerste jaar eenmalig gratis. Best coulant, toch?

De Galaxy Fold zal in een viertal kleuren beschikbaar zijn, al weten we nog niet welke provider welke kleuren zal leveren. Dat kan dan eventueel ook nog de doorslag geven voor potentiële eigenaren. De ‘spacy’ kleuren zijn respectievelijk Astro Blue, Martian Green, Cosmos Black en Space Silver (zie bovenstaande foto).

Voor de sceptici en haters maakte Samsung dit filmpje.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).