Samsung Galaxy Fold toch nog een succes [updated]

Auteur: , 2 Reacties
Samsung Galaxy Fold toch nog een succes

De Koreanen hebben er aardig wat van verkocht.

Met een geflopte eerste lancering en een pittig prijskaartje had ondergetekende zo zijn twijfels bij een eventueel succes van de Samsung Galaxy Fold. Die twijfel over een succes kan worden weggenomen, want de vouwbare smartphone blijkt wel degelijk een hit te zijn.

Samsung heeft tijdens TechCrunch Disrupt in Berlijn bekendgemaakt dat er inmiddels een miljoen exemplaren van de Galaxy Fold zijn verkocht. Indrukwekkend, want de smartphone is pas sinds enkele maanden echt te koop. De eerste versie van de Galaxy Fold wist na klachten nooit het echte verkoopstadium te halen. De telefoon werd opnieuw ontwikkeld en pas in september echt uitgebracht.

De miljoen verkopen zijn ook indrukwekkend te noemen omdat Samsung de Galaxy Fold niet overal verkoopt. Zo is de smartphone officieel niet in Nederland verkrijgbaar. Het is op dit moment eveneens niet bekend of Samsung ├╝berhaupt de Galaxy Fold in Nederland nog gaat uitbrengen. Wel is duidelijk dat het Koreaanse merk aan een opvolger werkt in vorm van de Galaxy Fold 2. De vouwbare smartphone krijgt dus een vervolg.

Update De uitspraak van een miljoen verkopen blijkt niet te kloppen. Volgens het Zuid-Koreaanse persbureau Yonhap gaat het niet om behaalde verkopen maar om een doelstelling.2 reacties

Dit is inmiddels al weer tegengesproken.
@towi1989: Thanks, we hebben er een update bij gezet.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).