Samsung Galaxy Fold zal erg zeldzaam zijn

Samsung Galaxy Fold zal erg zeldzaam zijn
De nieuwe vouwbare smartphone van Samsung ga je niet zomaar in het echt tegenkomen.

Tenzij jij je in kringen begeeft die zich goed in de slappe was begeven, is de kans erg klein dat je Samsung Galaxy Fold ooit met het blote oog mag gaan aanschouwen. Samsung laat namelijk tegenover The Verge weten de Galaxy Fold als een exclusieve smartphone op de markt te willen gaan brengen.

Dit betekent dat de Koreanen onder meer rustig aan doen met de productie van het apparaat. Dit in tegenstelling tot de Galaxy S10, dat echt een volumemodel zal zijn. De Galaxy Fold zal dan ook niet zomaar te spotten zijn in de winkel. Het mysterieuze exclusieve sausje dat Samsung geeft aan de Galaxy Fold moet kopers een speciaal gevoel geven. Bij de introductie mochten journalisten ook niet meteen aan de slag met de smartphone in Barcelona.

Kate Beaumont van Samsung zegt dat ze eerst kijken naar de vraag naar de Galaxy Fold. Daar zal op geanticipeerd worden met betrekking tot de productie van de peperdure smartphone. De verkoop van de Galaxy Fold gaat op 26 april van start. De vouwbare smartphone kost 1.980 dollar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *